skip to Main Content
SAMMEN KAN VI ENDNU MERE

Tankefeltterapi (TFT) og spiritualitet går hånd i hånd.

Terapiformen forløser, så du kan få ro i hovedet, blive fredfyldt i hjertet og let i kroppen. Med respekt for dig, guides du fra fortrængning til forløsning.

HVEM ER JEG

Du møder et menneske, som har været igennem flere forskellige terapiforløb og former.

Jeg har arbejdet med mig selv, siden jeg var i 20’erne, og har uddannet mig igennem mange år. Senest som Certificeret Tankefeltterapeut hos Mygind Institute, spirituelt hos Krumme og som systemisk coach hos Mannaz.

Jeg ser det hele menneske, og arbejder intuitivt kombineret med alle de værktøjer jeg har tilegnet mig igennem årerne. Jeg er mor til to dejlige voksne børn, er gift med min søde mand Flemming og bor i Birkerød.

Anne Bagger

ER DET NOGET FOR DIG?

“Alt er tilladt hos Anne – der er ingen skyld og skam”

“Jeg troede ikke jeg kunne komme ned i kroppen, men det kunne jeg……”

“Det handler ikke om, hvad dem omkring mig gjorde, det handler om hvordan jeg oplevede det”

TILLID TIL LIVET

“Anne er virkelig dygtig og arbejder meget seriøs. Jeg fik til opgave at lave en blindtegning af min hånd. Anne talte derefter ud fra min tegning. Alt hvad hun sagde ramte bare så godt og gav rigtig god mening. Jeg følte virkelig at Anne så mig lige der hvor jeg stod i livet.

Efter bare en session med blindtegning og kortlæsning kan jeg mærke en forskel. Jeg har fået mere ro i hovedet og begyndt at have tillid til, at livet vil mig det godt. Jeg vil til hver en tid anbefale Anne til andre.”

Klient "L" efter online session

FRED I HJERTET OG LET I KROPPEN

Jeg føler mig SÅ meget lettere og gladere. Jeg var ikke bevidst om, jeg rendte rundt og bar på så tunge traumer stadig efter så mange års terapi forskellige steder. Jeg har underkendt hvor vigtigt det er at få kroppen med, og jeg vidste ikke, det ville være så virkningsfyldt med dine metoder. Jeg har gået til meget samtaleterapi, og selvom det til dels har hjulpet, så har du formået at løse problemer på en 3. del eller 4. del af tiden og meget mere i dybden/grundigt.

Det er tydeligt, hvor meget du gør dig umage og at tid ikke er en faktor hos dig. Man føler sig bare så godt tilpas, og fordømmelse, skam, pres, skyld osv. findes ikke hos dig og i dit rum.

Klient "S" efter tre sessioner

AT MÆRKE EN FORSKEL

“Hun er så dygtig, at min sædvanlige terapeut, jeg gik hos, afsluttede mit forløb. Alle omkring mig mærkede en forskel allerede efter 1. gang jeg var hos Anne”

Klient efter tre sessioner

AFHÆNGIGHED

“Jeg kom til Anne for at slippe min afhængighed af nikotintyggegummi, som havde erstattet mine cigaretter ni måneder tidligere. På blot en session blev jeg guidet til at slippe min afhængighed ved hjælp af sætninger og banken forskellige steder på kroppen. Der var både plads til grin og alvor under sessionen.”

Jeg har været fri af min afhængighed siden :-)

Klient "A" efter en session

RO I HOVEDET

“Din metode er dejlig, klar, nænsom og uproblematisk. På intet tidspunkt følte jeg, at du var ‘for meget’. Du er god til at holde fast og gentage det jeg skulle koncentrere mig om. Jeg blev ikke i tvivl om, hvad det var vi arbejdede på”

Klient "I" efter tre sessioner
KONTAKT MIG VIA MAIL ELLER TELEFON
KONTAKT MIG VIA MAIL ELLER TELEFON
Back To Top