skip to Main Content
Anne Bagger
HVORFOR SAMTALEAFTEN?

Vil du være med at til nedbryde tabuer – være med til at få folk til at lytte til hinanden, og dele ud af dine erfaringer.

Det kan være svært at sætte sig ind i andre menneskers følelser – og det kan være svært at vide, hvad man skal gøre, når venner og familie udsættes for alvorlige hændelser i livet.

Jeg har ikke opskriften på det – men jeg har lysten til at samle mennesker, der selv har stået i en krise, og mennesker der gerne vil forstå og lære – sætte dem sammen og lære af hinanden.

Med fokus på, at der er plads til, at alle kan byde ind, dele din egen viden og lære af hinanden, er mit håb, at sådan en samtaleaften vil give en større forståelse mennesker i mellem.

Måske skabes der nye bånd og større forståelse, og måske de breder sig som ringe i vandet.

Nøgleordene er nysgerrighed, åbenhed og respekt for hinanden.

Emner der kommer op løbende vil eksempelvis være:
– Ensomhed
– Angst, fobier og psykiske blokeringer
– Selvmord
– Fravalg af forældre
– Barnløshed – selvvalgt eller ej
– Alkoholisme
– Sygdom og de efterfølgende forandringer
– Listen kan blive længere

Samtaleaften er en idé tyvstjålet fra en aften i august måned 2019. Jeg var inviteret til at deltage i en aften, hvor vi talte om, at leve med en dødelig sygdom. Et emne jeg ikke kendte til, men jeg var nysgerrig og åben.

Det var en intens, bevægende og meget oplysende aften for mig. Det betød noget, at vi lyttede til hinanden, og jeg gik hjem med en meget større forståelse for de mennesker der lever med en uhelbredelig sygdom.

Tak til Tine fordi hun har inspireret til at bygge bro mellem mennesker, som er forskellige steder i livet.

Mere nysgerrig på hvem jeg er, så se med  her i et interview, (husk at starte klippet forfra) som er lavet i samarbejde med KIP TV i sommeren 2022. Her får du også et indblik i hvad tankefeltterapi er.

SAMMEN KAN V ENDNU MERE

 

ALT USAGT BINDER ENERGI!

Jeg tror på, at ”Alt usagt binder energi”. Min mission er, at vi tør dele det der fylder indeni os, så vi kan føle os lettere og give andre en forståelse af, hvem vi er. Der er plads til alle.

Anne Bagger
KONTAKT MIG VIA MAIL ELLER TELEFON
KONTAKT MIG VIA MAIL ELLER TELEFON
Back To Top